Koraci za najbolji rezultat

  1. Fotografija sa pelenom – naš alat može najbolje da identifikuje, analizira i vrati rezultate ako je kaka na peleni. Ako nemate odgovarajuću fotografiju, predlažemo da koristite ručni alat za proveru kake.
  2. Boja i ton – ne odražavaju sve slike pravu boju i teksturu kake vaše bebe. Ako analiza nije 100% tačna, prilagodite je ručnom opcijom.
  3. Budite informisani – da biste dobili više informacija o zdravlju i imunitetu creva vaše bebe, prijavite se ovde.

Ne možete da učitate fotografiju? Upotrebite naš ručnik alat za proveru kake.

Upotrebite alat za proveru kake.

Više od 90% majki beba i mallišana zaključilo je da im je automatizovani alat za ocenjivanje konzistencije stolice pomoglo

Sa napretkom tehnologije pametnih telefona, VI sada omogućava procenu konzistencije dečje kake. Ovaj alat je jednostavan za korišćenje i omogućava pristup objektivnom ocenjivanju Sa napretkom tehnologije pametnih telefona, VI sada omogućava procenu konzistencije dečje kake. Ovaj alat je jednostavan za korišćenje i omogućava pristup objektivnom ocenjivanju konzistencije kake u realnom vremenu. Korišćenje ovog VI alata takođe pomaže da se prevaziđu ograničenja drugih metoda koje se oslanjaju na izveštaje negovatelja.

Gift-icon-transparent

Učlanite se u naš Aptaclub

Da biste svom dragom mališanu pružili samo najbolje, znamo da je svaka, pa i najmanja pomoć bitna. Dozvolite nam da budemo vaš partner u podizanju otpornosti vašeg deteta!

  • Careline je posvećen pružanju podrške
  • E-pošta prilagođena za vaše specifično putovanje vezano za trudnoću/bebu/mališana
  • Informacije o zdravlju creva, imunitetu i ishrani
  • Specijalne promocije i još mnogo toga

Dojenje je najbolje za bebe

Prvo pročitajte ovo važno obaveštenje Klikom na dugme Nastavi moći ćete da vidite informacije o mleku za dojenčad Aptamil i drugim proizvodima. Ako odlučite da nastavite, prihvatate da Aptaclub pruža ove informacije na vaš lični zahtev u informativne svrhe. Molimo vas da se obratite zdravstvenom radniku kako biste doneli izbor na bazi informacija o hranjenju mlekom i odbijanju bebe od čvrste hrane. Dojenje je najbolje za bebe i pruža brojne prednosti. Važno je da, u pripremi za i tokom dojenja, jedete zdravu, uravnoteženu ishranu. Kombinovano dojenje i hranjenje bočicom u prvim nedeljama života mogu smanjiti zalihe vašeg majčinog mleka i preokret u odluci da ne dojite je težak. Treba razmotriti socijalne i finansijske implikacije upotrebe mleka za dojenčad. Nepravilna upotreba mleka za dojenčad ili neprikladna hrane ili način hranjenja može predstavljati opasnost po zdravlje. Ako koristite mleko za dojenčad, pažljivo sledite uputstva proizvođača za upotrebu – ako se ne pridržavate uputstava, beba može da se razboli.

Izaberite svoju zemlju