Provera spiska za torbu za bolnicu

Hospital-bag-checklist-baby
Hospital-bag-checklist-mother
Hospital-bag-checklist-other

Pakovanje vaše torbe za bolnicue

Pakovanje vaše torbe za bolnicu označava uzbudljivo doba vaše trudnoće. Dobra je ideja da je pripremite dve nedelje pre termina – u slučaju da se beba ranije rodi. Ako niste sigurni šta da ponesete sa sobom, pogledajte naš video zapis. Ne zaboravite da pokažete i svom partneru, koji će biti sa vama tokom porođaja, šta ste spakovali, tako da on zna gde može brzo da pronađe stvari. Da biste bili sigurni da imate sve što vam treba, pogledajte naš spisak stvari koje morate imati u svojoj torbi za bolnicu a koje preporučuju babice, savetnici za trudnoću i mame blogeri.

ohso amelia
Toplo bih preporučila piće sa slamkom. Na ovaj način vaš partner pri porođaju može da vam zadrži piće tokom porođaja, što ga čini mnogo lakšim!
Dawn, čitateljka Oh So Amelia

this mama life
Prekrasna odeća za moju malenu bebu za odlazak kući
Claire, čitateljka This Mama Life
hello baby
Mnogo grickalica za mog supruga, tako da nije imao izgovor da nestane!
Susan, čitateljka Hello Baby
free tools icon circle

Besplatni online alati

Praktični alati, od našeg Kalkulatora datuma porođaja do našeg praktičnog proveravača simptoma kod bebe

Drugi korisni saveti

Priprema za carski rez ili rađanje blizanaca može zahtevati malo više planiranja. Saznajte više u nastavku.

kontaktirajte aptaclub
aptaclub zajednica srbija

Buduće zdravlje vaše bebe počinje ovde

U Aptaclubu verujemo da iskustvo pomaže u izgradnji otpornosti; da svaki novi susret, bilo u trudnoći ili nakon rođenja, može da oblikuje budući razvoj vaše bebe. Pomoću naše naučne stručnosti i podrške jedan na jedan, možemo pomoći vama i vašoj bebi da zagrlite sutrašnjicu.

Povezani članci

Dojenje je najbolje za bebe

Prvo pročitajte ovo važno obaveštenje Klikom na dugme Nastavi moći ćete da vidite informacije o mleku za dojenčad Aptamil i drugim proizvodima. Ako odlučite da nastavite, prihvatate da Aptaclub pruža ove informacije na vaš lični zahtev u informativne svrhe. Molimo vas da se obratite zdravstvenom radniku kako biste doneli izbor na bazi informacija o hranjenju mlekom i odbijanju bebe od čvrste hrane. Dojenje je najbolje za bebe i pruža brojne prednosti. Važno je da, u pripremi za i tokom dojenja, jedete zdravu, uravnoteženu ishranu. Kombinovano dojenje i hranjenje bočicom u prvim nedeljama života mogu smanjiti zalihe vašeg majčinog mleka i preokret u odluci da ne dojite je težak. Treba razmotriti socijalne i finansijske implikacije upotrebe mleka za dojenčad. Nepravilna upotreba mleka za dojenčad ili neprikladna hrane ili način hranjenja može predstavljati opasnost po zdravlje. Ako koristite mleko za dojenčad, pažljivo sledite uputstva proizvođača za upotrebu – ako se ne pridržavate uputstava, beba može da se razboli.