Aptamil Pronutra ADVANCE 2 400g

400g

  • Tin Aptamil stage 2 400g

Formula nove generacije – Aptamil Pronutra ADVANCE predstavlja patentiranu kombinaciju odabranih sastojaka i jedinstvenog procesa pripreme.
Formula nove generacije –  Aptamil Pronutra ADVANCE  kombinuje našu proverenu prebiotsku mešavinu scGOS/lcFOS (9:1), sa jedinstvenim procesom dobijanja HMO 3′-GL i postbiotika, omogućavajući funkcionalne benefite imunog sistema preko gastrointestinalnog trakta.
Bazirana na 40 godina istraživanja inspirisanih potrebama beba, naša nova generacija formula sadrži:

  • Patentiranu mešavinu prebiotika scGOS/lcFOS (9:1) (kratkolančanih galakto/dugolančanih frukto oligosaharida) i LCP (polinezasićene masne kiseline dugog lanca).
  • LCP: Omega-3 (DHA)
  • HMO 3′-GL: 3′-galaktozil laktoza – oligosaharid humanog mleka koji nastaje našim jedinstvenim procesom
  • Esencijalni vitamini C i D doprinose normalnom funkcionisanju imunog sistema.

Aptamil Pronutra ADVANCE doprinosi razvoju imunog sistema i  podržava izgradnju procesa i funkcija nervnog sistema.
Aptamil 2 je prelazno mleko sa sastojcima koji su potrebni Vašoj bebi za zdrav rast i razvoj. Aptamil 2 je pogodan za odojčad stariju od šest meseci i treba da predstavlja deo uravnotežene mešovite ishrane. Posle navršenih 12 meseci, preporučuje se postepeno uvođenje Aptamil 3 umesto Aptamil 2.

O proizvodu

Dojenje je najbolje za bebe

Prvo pročitajte ovo važno obaveštenje Klikom na dugme Nastavi moći ćete da vidite informacije o mleku za dojenčad Aptamil i drugim proizvodima. Ako odlučite da nastavite, prihvatate da Aptaclub pruža ove informacije na vaš lični zahtev u informativne svrhe. Molimo vas da se obratite zdravstvenom radniku kako biste doneli izbor na bazi informacija o hranjenju mlekom i odbijanju bebe od čvrste hrane. Dojenje je najbolje za bebe i pruža brojne prednosti. Važno je da, u pripremi za i tokom dojenja, jedete zdravu, uravnoteženu ishranu. Kombinovano dojenje i hranjenje bočicom u prvim nedeljama života mogu smanjiti zalihe vašeg majčinog mleka i preokret u odluci da ne dojite je težak. Treba razmotriti socijalne i finansijske implikacije upotrebe mleka za dojenčad. Nepravilna upotreba mleka za dojenčad ili neprikladna hrane ili način hranjenja može predstavljati opasnost po zdravlje. Ako koristite mleko za dojenčad, pažljivo sledite uputstva proizvođača za upotrebu – ako se ne pridržavate uputstava, beba može da se razboli.

Izaberite svog prodavca