Aptamil Allergy Digestive Care (ADC)

400g

 • Aptamil ADC Pregomin

Hipoalergena početna formula za odojčad od rođenja nadalje bazirana na ekstenzivnom hidrolizatu proteina surutke, masnim kiselinama srednjeg lanca, praktično bez laktoze.
Koristi se kod odojčadi sa alergijom na proteine kravljeg mleka, intolerancijom na hranu i kod odojčadi sa utvrđenim enteropatijama usled poremećaja apsorpcije.
APTAMIL ALLERGY DIGESTIVE CARE se koristi isključivo pod nadzorom lekara kod alergije na proteine kravljeg mleka i/ili malapsorpcije.
APTAMIL ALLERGY DIGESTIVE CARE je nutritivno kompletna formula bazirana na ekstenzivno hidrolizovanom proteinu surutke. Koristi se od rođenja pa nadalje. Sadrži:

 • Ekstenzivno hidrolizovane proteine surutke – izrazito smanjena alergenost, prijatniji ukus u odnosu na hidrolizate kazeina.
 • Mešavina masti sa 50% MCT (trigliceridi srednjeg lanca) – olakšana apsorpcija
 • Praktično bez laktoze – kad postoji intolerancija na laktozu zajedno sa alergijom na proteine kravljeg mleka.
 • Polinezasićene masne kiseline dugog lanca (DHA i AA) i esencijalne masne kiseline (ALA i LA) – podržavaju razvoj mozga, oka i funkcionisanje imunog sistema.
 • Nukleotidi – kao u majčinom mleku, podržavaju ćelijsku funkciju i metabolizam, imuni sistem i zdravlje gastrointestinalnog sistema.

Vitamini, minerali i mikroelementi – u skladu sa međunarodnim preporukama i standardima.

O proizvodu

Srodni proizvodi

 • Aptamil Organic 1

  Napravljen od odabranih organskih sastojaka, zasnovan na našoj stručnosti i uobičajenom kvalitetu – za vas i vašu bebu.

 • Aptamil Lactose Free

  Aptamil FL sadrži sve hranljive sastojke neophodne za zdrav rast i razvoj odojčeta.

 • Aptamil Hypo-Allergenic (HA) 2

  Aptamil H.A. 2 je adaptirana formula zasnovana na proteinima sa smanjenom alergenošću, prilagođena za ishranu beba kod kojih postoji povećan rizik od pojave alergija.

 • Aptamil Pronutra ADVANCE 4 800g

  Formula nove generacije – Aptamil Pronutra ADVANCE predstavlja patentiranu kombinaciju odabranih sastojaka i jedinstvenog procesa pripreme.

 • Aptamil® Comfort 2

  Aptamil Comfort 2 je adaptirana formula na bazi delimično hidrolizovanog proteina surutke posebno namenjena za  odojčad sa problemom kolika i/ili konstipacije

 • Aptamil Pronutra ADVANCE 3 400g

  Formula nove generacije – Aptamil Pronutra ADVANCE predstavlja patentiranu kombinaciju odabranih sastojaka i jedinstvenog procesa pripreme.

Dojenje je najbolje za bebe

Prvo pročitajte ovo važno obaveštenje Klikom na dugme Nastavi moći ćete da vidite informacije o mleku za dojenčad Aptamil i drugim proizvodima. Ako odlučite da nastavite, prihvatate da Aptaclub pruža ove informacije na vaš lični zahtev u informativne svrhe. Molimo vas da se obratite zdravstvenom radniku kako biste doneli izbor na bazi informacija o hranjenju mlekom i odbijanju bebe od čvrste hrane. Dojenje je najbolje za bebe i pruža brojne prednosti. Važno je da, u pripremi za i tokom dojenja, jedete zdravu, uravnoteženu ishranu. Kombinovano dojenje i hranjenje bočicom u prvim nedeljama života mogu smanjiti zalihe vašeg majčinog mleka i preokret u odluci da ne dojite je težak. Treba razmotriti socijalne i finansijske implikacije upotrebe mleka za dojenčad. Nepravilna upotreba mleka za dojenčad ili neprikladna hrane ili način hranjenja može predstavljati opasnost po zdravlje. Ako koristite mleko za dojenčad, pažljivo sledite uputstva proizvođača za upotrebu – ako se ne pridržavate uputstava, beba može da se razboli.

Izaberite svog prodavca