Aptamil® Prvo mleko za odojče

*Prvo mleko za odojče je nutritivno potpuno i pogodno kao jedini izvor ishrane od rođenja i kao deo raznovrsne ishrane tokom odvikavanja od majčinog mleka od 6 meseci, prema zakonu.

Asortiman Aptamil mleka

Pronalazač proizvoda

Brzo pronađite prave prehrambene proizvode za svoju bebu

Dojenje je najbolje za bebe

Klikom na dugme Nastavi moći ćete da vidite informacije o mleku za odojče Aptamil I drugim proizvodima. Ako odlučite da nastavite, prihvatate da Aptaclub pruža ove informacije na vaš lični zahtev u informativne svrhe. Molimo vas da se obratite zdravstvenom radniku kako biste doneli izbor na bazi informacija o hranjenju mlekom I odbijanju bebe od čvrste hrane.

Prvo pročitajte ovo važno obaveštenje

Dojenje je najbolje za bebe I pruža brojne prednosti. Važno je da, u pripremi za I tokom dojenja, jedete zdravu, uravnoteženu ishranu. Kombinovano dojenje i hranjenje bočicom u prvim nedeljama života mogu smanjiti zalihe vašeg majčinog mleka I preokret u odluci da ne dojite je težak. Treba razmotriti socijalne I finansijske implikacije upotrebe mleka za odojenče. Nepravilna upotreba mleka za odojenče ili neprikladna hrana ili način hranjenja može predstavljati opasnost po zdravlje. Ako koristite mleko za odojče, pažljivo sledite uputstva proizvodjača za upotrebu – ako se ne pridržavate uputstva, beba može da se razboli.

Dojenje je najbolje za bebe.

Saveti stručnjaka o nezi vaše bebe

Dojenje je najbolje za bebe

Prvo pročitajte ovo važno obaveštenje Klikom na dugme Nastavi moći ćete da vidite informacije o mleku za dojenčad Aptamil i drugim proizvodima. Ako odlučite da nastavite, prihvatate da Aptaclub pruža ove informacije na vaš lični zahtev u informativne svrhe. Molimo vas da se obratite zdravstvenom radniku kako biste doneli izbor na bazi informacija o hranjenju mlekom i odbijanju bebe od čvrste hrane. Dojenje je najbolje za bebe i pruža brojne prednosti. Važno je da, u pripremi za i tokom dojenja, jedete zdravu, uravnoteženu ishranu. Kombinovano dojenje i hranjenje bočicom u prvim nedeljama života mogu smanjiti zalihe vašeg majčinog mleka i preokret u odluci da ne dojite je težak. Treba razmotriti socijalne i finansijske implikacije upotrebe mleka za dojenčad. Nepravilna upotreba mleka za dojenčad ili neprikladna hrane ili način hranjenja može predstavljati opasnost po zdravlje. Ako koristite mleko za dojenčad, pažljivo sledite uputstva proizvođača za upotrebu – ako se ne pridržavate uputstava, beba može da se razboli.

Izaberite svoju zemlju