Aptamil – Proizvodnja & obezbeđenje kvaliteta

Osiguran kvalitet

Aptamil se zalaže za proizvodnju prilagođenih adaptiranih mleka, zasnovanih na 40 godina istraživanja jedinstvenih svojstava majčinog mleka. 

U svakoj fazi svog razvoja, naše formulacije su izrađene sa pažnjom i stručnošću za koje verujemo da ih svaki roditelj i beba zaslužuju. 

Da li su adaptirana mleka sopstvenih brendova supermarketa ista kao i Aptamil?

Aptamil mleko nije isto kao adaptirano mleko sopstvene oznake ili sopstvenog brenda supermarketa i Aptamil ne proizvodi komponente ni za jedan proizvod sopstvene oznake ili sopstvenog brenda nekog supermarketa. Aptamil proizvode isključivo naše Nutricia fabrike.

Čitajte dalje da biste saznali kako proizvodimo naša mleka i koji su procesi koji garantuju da ispunjavamo naše visoke standarde.

Kako se pravi Aptamil?

Sveže kravlje mleko transformišemo u prilagođene formule za bebe i malu decu.

Obezbeđenje kvaliteta Aptamila

Budite uvereni: garantujemo da sva adaptirana mleka Aptamil ispunjavaju stroge standarde kvaliteta i bezbednosti.

Dojenje je najbolje za bebe

Prvo pročitajte ovo važno obaveštenje Klikom na dugme Nastavi moći ćete da vidite informacije o mleku za dojenčad Aptamil i drugim proizvodima. Ako odlučite da nastavite, prihvatate da Aptaclub pruža ove informacije na vaš lični zahtev u informativne svrhe. Molimo vas da se obratite zdravstvenom radniku kako biste doneli izbor na bazi informacija o hranjenju mlekom i odbijanju bebe od čvrste hrane. Dojenje je najbolje za bebe i pruža brojne prednosti. Važno je da, u pripremi za i tokom dojenja, jedete zdravu, uravnoteženu ishranu. Kombinovano dojenje i hranjenje bočicom u prvim nedeljama života mogu smanjiti zalihe vašeg majčinog mleka i preokret u odluci da ne dojite je težak. Treba razmotriti socijalne i finansijske implikacije upotrebe mleka za dojenčad. Nepravilna upotreba mleka za dojenčad ili neprikladna hrane ili način hranjenja može predstavljati opasnost po zdravlje. Ako koristite mleko za dojenčad, pažljivo sledite uputstva proizvođača za upotrebu – ako se ne pridržavate uputstava, beba može da se razboli.

Izaberite svoju zemlju