Obezbeđenje kvaliteta Aptamila

Rezime

Aptamil se zalaže za proizvodnju najkvalitetnijih adaptiranih mleka i koristi sveobuhvatnu i kompletnu seriju provera kako bi kod porodica izgradio poverenje za odabir naših proizvoda. Pročitajte više o koracima koje preduzimamo kako bismo bili sigurni da dostižemo svoje stroge standarde kvaliteta, proizvoda i bezbednosti.

Ako vas zanima način na koji transformišemo sveže kravlje mleko u adaptiranu formulu, takođe možete saznati kako se prave Aptamil adaptirana mleka.

Svaka serija Eazypack adaptiranog mleka u prahu mora
proći 31 test kontrole kvaliteta pre izlaska iz fabrike.

Za sva Aptamil adaptirana mleka sprovodimo veliki broj hemijskih, fizičkih i mikrobioloških testova, kao što su analize masti, proteina i vlage, kako bismo osigurali da formula ispunjava naše stroge specifikacije.

Mleka u prahu se propuštaju kroz sitno sito od 2mm kako bi se osiguralo da je prah jednake veličine i savršeno čist. Prah se zatim pakuje u naše posebno dizajnirane kutije.

Azot se koristi za izvlačenje kiseonika iz kutije sa prahom; ovo održava proizvod svežim, tako da se kutija kontinuirano testira na sadržaj kiseonika, a osigurana je termički zatvorenim poklopcem od folije.

Da bi se osiguralo da sva pakovanja održavaju konstantnu težinu koristi se sofisticirani detektor. Kuglice se automatski doziraju u naše kutije za prah, a zatim se svi proizvodi skeniraju rendgenskim aparatom kako bi se osigurao dosledan kvalitet.

Uzorci se uzimaju pre i posle pakovanja i testiraju prema našim strogim standardima proizvoda. Takođe sprovodimo brojne rutinske testove kako bismo osigurali integritet ambalaže. Sve se to sprovodi pre nego što samo jedno pakovanje Aptamila napusti našu fabriku.

Dojenje je najbolje za bebe

Prvo pročitajte ovo važno obaveštenje Klikom na dugme Nastavi moći ćete da vidite informacije o mleku za dojenčad Aptamil i drugim proizvodima. Ako odlučite da nastavite, prihvatate da Aptaclub pruža ove informacije na vaš lični zahtev u informativne svrhe. Molimo vas da se obratite zdravstvenom radniku kako biste doneli izbor na bazi informacija o hranjenju mlekom i odbijanju bebe od čvrste hrane. Dojenje je najbolje za bebe i pruža brojne prednosti. Važno je da, u pripremi za i tokom dojenja, jedete zdravu, uravnoteženu ishranu. Kombinovano dojenje i hranjenje bočicom u prvim nedeljama života mogu smanjiti zalihe vašeg majčinog mleka i preokret u odluci da ne dojite je težak. Treba razmotriti socijalne i finansijske implikacije upotrebe mleka za dojenčad. Nepravilna upotreba mleka za dojenčad ili neprikladna hrane ili način hranjenja može predstavljati opasnost po zdravlje. Ako koristite mleko za dojenčad, pažljivo sledite uputstva proizvođača za upotrebu – ako se ne pridržavate uputstava, beba može da se razboli.

Izaberite svoju zemlju