O Nutriciji

Sa više od 100 godina brige o bebama i inspirisani 40-ogodišnjim istraživanjima majčinog mleka i ishrane u ranom životnom dobu, Nutricia Earli Life Nutrition kombinuje nauku i iskustvo za podršku roditeljima, negovateljima i zdravstvenim radnicima.

Kao kompanija, neprekidno se trudimo da se poboljšamo, bilo u smislu naših proizvoda za majke, bebe i malu decu; usluge roditeljima i zdravstvenim radnicima; ili našeg doprinosa na polju ishrane u ranom životnom dobu. Zato naša istraživanja nikada ne prestaju. U Nutriciji smo posvećeni aktivnom doprinosu novim naučnim saznanjima i otkrićima u oblasti ishrane u ranom životnom dobu.

Naši rezultati nam omogućavaju da:

  • Pružimo obrazovanje i usluge roditeljima i zdravstvenim radnicima koji ih podržavaju.
  • Stvorimo nutritivno korisne proizvode kako bi pozitivno uticali na kratkoročno i dugoročno zdravlje beba i male dece.
  • Doprinesemo rastućem broju istraživanja koja pomažu u oblikovanju budućeg zdravlja generacija koje dolaze.
  • Nutricia je deo porodice Danone i kao takav, naš rad odražava sveukupnu misiju grupe: donošenje zdravlja kroz hranu što većem broju ljudi. U našem slučaju to je budućim majkama, bebama i maloj deci. Podrška i obrazovanje zdravstvenih radnika na polju ishrane u ranom životnom dobu takođe je presudan deo naše ponude.

U Nutriciji su kvalitet i sigurnost hrane naš glavni prioritet. Imamo stroge smernice koje vode svaku fazu procesa proizvodnje i očekuje se da nam svaki naš zaposleni pomogne da ispunimo naše izuzetno visoke standarde.

Kao kompanija posvećena zdravlju, svoju društvenu odgovornost shvatamo vrlo ozbiljno. Svoja uverenja sprovodimo u delo, usvajajući ekološki održive procese tamo gde je to moguće i podržavajući lokalnu i širu zajednicu kroz tekuće zdravstvene inicijative.

Za više informacija posetite www.nutricia.com ili www.kibid.rs

Dojenje je najbolje za bebe

Prvo pročitajte ovo važno obaveštenje Klikom na dugme Nastavi moći ćete da vidite informacije o mleku za dojenčad Aptamil i drugim proizvodima. Ako odlučite da nastavite, prihvatate da Aptaclub pruža ove informacije na vaš lični zahtev u informativne svrhe. Molimo vas da se obratite zdravstvenom radniku kako biste doneli izbor na bazi informacija o hranjenju mlekom i odbijanju bebe od čvrste hrane. Dojenje je najbolje za bebe i pruža brojne prednosti. Važno je da, u pripremi za i tokom dojenja, jedete zdravu, uravnoteženu ishranu. Kombinovano dojenje i hranjenje bočicom u prvim nedeljama života mogu smanjiti zalihe vašeg majčinog mleka i preokret u odluci da ne dojite je težak. Treba razmotriti socijalne i finansijske implikacije upotrebe mleka za dojenčad. Nepravilna upotreba mleka za dojenčad ili neprikladna hrane ili način hranjenja može predstavljati opasnost po zdravlje. Ako koristite mleko za dojenčad, pažljivo sledite uputstva proizvođača za upotrebu – ako se ne pridržavate uputstava, beba može da se razboli.

Izaberite svoju zemlju