Naša stručnost u ishrani

Nutritivni izbori koje donosite danas mogu imati značajan pozitivan uticaj na buduće zdravlje vaše bebe

Kao stručnjaci za ishranu u ranom životnom dobu, Aptaclub vas podržava kao roditelja u donošenju nutritivni izbora tokom čitavog vašeg putovanja od perioda pre začeća do trenutka kada dete stigne u period ranog detinjstva. Saznajte više o ishrani u ranom životnom dobu i kako nastavljamo da istražujemo i inoviramo u korist beba i njihovih porodica svuda.

Buduće zdravlje vaše bebe započinje ovde

Oduvek smo bili strastveni prema važnosti ishrane za bebe i malu decu. Tokom godina, istraživanje je otkrilo koliko ishrana može biti uticajna u ranim godinama.

Sada je široko prihvaćeno da ishrana u ranom životnom dobu može imati dubok uticaj na dugoročno zdravlje deteta. Pre nego što je beba uopšte začeta, nutritivni izbori koje donosite postavljaju temelje za njihov rast, razvoj i napredak u budućnosti. Razumevanje uloge koju svaki hranljivi sastojak igra u svakoj fazi vam može pomoći da maksimizirate potencijal hrane koju vi i vaša beba jedete, od perioda pre začeća, trudnoće i dojenja, do odvikavanja od dojenja i dalje.

Istražite našu nutricionističku stručnost za vašu fazu:

Kako se pravi Aptamil?

Sveže kravlje mleko transformišemo u prilagođene formule za bebe i malu decu.

Obezbeđenje kvaliteta

Aptamil je posvećen proizvodnji prilagođenih adaptiranih mleka.
kontaktirajte aptaclub
aptaclub zajednica srbija

Buduće zdravlje vaše bebe počinje ovde

U Aptaclubu verujemo da iskustvo pomaže u izgradnji otpornosti; da svaki novi susret, bilo u trudnoći ili nakon rođenja, može da oblikuje budući razvoj vaše bebe. Pomoću naše naučne stručnosti i podrške jedan na jedan, možemo pomoći vama i vašoj bebi da zagrlite sutrašnjicu.

Dojenje je najbolje za bebe

Prvo pročitajte ovo važno obaveštenje Klikom na dugme Nastavi moći ćete da vidite informacije o mleku za dojenčad Aptamil i drugim proizvodima. Ako odlučite da nastavite, prihvatate da Aptaclub pruža ove informacije na vaš lični zahtev u informativne svrhe. Molimo vas da se obratite zdravstvenom radniku kako biste doneli izbor na bazi informacija o hranjenju mlekom i odbijanju bebe od čvrste hrane. Dojenje je najbolje za bebe i pruža brojne prednosti. Važno je da, u pripremi za i tokom dojenja, jedete zdravu, uravnoteženu ishranu. Kombinovano dojenje i hranjenje bočicom u prvim nedeljama života mogu smanjiti zalihe vašeg majčinog mleka i preokret u odluci da ne dojite je težak. Treba razmotriti socijalne i finansijske implikacije upotrebe mleka za dojenčad. Nepravilna upotreba mleka za dojenčad ili neprikladna hrane ili način hranjenja može predstavljati opasnost po zdravlje. Ako koristite mleko za dojenčad, pažljivo sledite uputstva proizvođača za upotrebu – ako se ne pridržavate uputstava, beba može da se razboli.

Izaberite svoju zemlju