Provera kake pomoću VI

Stanje kake vašeg mališana može mnogo da govori o njegovom zdravlju i dobrobiti. Boja i konzistencija bebine kake će se promeniti zbog promene u njene ishrane. Dakle, šta je normalno, a šta nije?

Naš alat za proveru kake je tu da vam pomogne! Učitajite fotografiju da biste omogućili našem VI algoritmu da analizira i pruži savete za negu. Alternativno, koristite klizače da biste izabrali boju i konzistenciju koja najviše odgovara kaki vašeg deteta.

Ručni alat za proveru kake

Koristite klizače da biste izabrali boju i konzistenciju koja najviše odgovara kaki vašeg deteta i potražite savet za negu stomaka vašeg deteta.

Provera kake pomoću VI

Isprobajte našu novu VI za proveru kake! Učitajite fotografiju da biste omogućili našem VI algoritmu da analizira i pruži savete za negu.

Povezani članci

Dojenje je najbolje za bebe

Prvo pročitajte ovo važno obaveštenje Klikom na dugme Nastavi moći ćete da vidite informacije o mleku za dojenčad Aptamil i drugim proizvodima. Ako odlučite da nastavite, prihvatate da Aptaclub pruža ove informacije na vaš lični zahtev u informativne svrhe. Molimo vas da se obratite zdravstvenom radniku kako biste doneli izbor na bazi informacija o hranjenju mlekom i odbijanju bebe od čvrste hrane. Dojenje je najbolje za bebe i pruža brojne prednosti. Važno je da, u pripremi za i tokom dojenja, jedete zdravu, uravnoteženu ishranu. Kombinovano dojenje i hranjenje bočicom u prvim nedeljama života mogu smanjiti zalihe vašeg majčinog mleka i preokret u odluci da ne dojite je težak. Treba razmotriti socijalne i finansijske implikacije upotrebe mleka za dojenčad. Nepravilna upotreba mleka za dojenčad ili neprikladna hrane ili način hranjenja može predstavljati opasnost po zdravlje. Ako koristite mleko za dojenčad, pažljivo sledite uputstva proizvođača za upotrebu – ako se ne pridržavate uputstava, beba može da se razboli.

Izaberite svoju zemlju