Kako se pravi Aptamil?

Pregled

Naša formula mleka je izrađena pažljivo i stručno. Pročitajte više o tome kako transformišemo sveže kravlje mleko u prilagođenu formulu.

Pazimo na sigurnost i kvalitet mleka koliko i na pomno istraženu mešavinu sastojaka koje u njih stavljamo. Saznajte više o Obezbeđenju kvaliteta i bezbednosti Aptamila.

Od farme do pakovanja

Aptamil adaptirana mleka započinju život kao sveže kravlje mleko. Korišćenjem visokokvalitetnih sastojaka – zajedno sa znanjem koje smo stekli tokom 40 godina istraživanja – ovo mleko se zatim pretvara u adaptirano mleko.

Dodajemo ravnotežu osnovnih dodataka prilagođenih različitim fazama rasta i razvoja deteta. Za formule u prahu, obogaćeno mleko sušimo pomoću spreja visokog pritiska i magle vrućeg, filtriranog vazduha.

Aptamil mleko u prahu se pakuje u posebno dizajnirana pakovanja i dodaje se merica kako bi se osiguralo da svaka hrana koju napravite sadrži tačnu količinu hranljivih sastojaka. Jednako se vodi računa o našem asortimanu flašica spremnih za hranjenje.

Završne provere, uključujući rutinsko uzorkovanje pre i posle pakovanja i nutritivne analize, garantuju da svako pakovanje koje nam ostane ispunjava naše zahtevne specifikacije proizvoda.

Kvalitet zagarantovan

Posvećeni smo pružanju najboljeg i vama i vašoj bebi.

Ne proizvodimo za sopstvene brendove bilo kog supermarketa. Saznajte više o našoj posvećenosti visokom kvalitetu.

Važno obaveštenje

Dojenje je najbolje za bebe. Adaptirano mleko za bebe je pogodno od rođenja kada se bebe ne doje. Follow on mleko je samo za bebe starije od 6 meseci, kao deo mešovite ishrane i ne sme se koristiti kao zamena za majčino mleko pre 6 meseci. Savetujemo da se sva adaptirana mleka, uključujući odluku o početku odvikavanja, uvode prema savetu lekara, babice, zdravstvenog radnika, sestre javnog zdravstva, dijetetičara, farmaceuta ili drugog stručnjaka odgovornog za brigu o majkama i deci, na osnovu individualnih potreba bebe.

Ne koristite ako je vašoj bebi dijagnostikovana alergija na kravlje mleko.

Koristite Growing Up mleko kao deo raznovrsne izbalansirane ishrane od 1 godine starosti.

Dojenje je najbolje za bebe

Prvo pročitajte ovo važno obaveštenje Klikom na dugme Nastavi moći ćete da vidite informacije o mleku za dojenčad Aptamil i drugim proizvodima. Ako odlučite da nastavite, prihvatate da Aptaclub pruža ove informacije na vaš lični zahtev u informativne svrhe. Molimo vas da se obratite zdravstvenom radniku kako biste doneli izbor na bazi informacija o hranjenju mlekom i odbijanju bebe od čvrste hrane. Dojenje je najbolje za bebe i pruža brojne prednosti. Važno je da, u pripremi za i tokom dojenja, jedete zdravu, uravnoteženu ishranu. Kombinovano dojenje i hranjenje bočicom u prvim nedeljama života mogu smanjiti zalihe vašeg majčinog mleka i preokret u odluci da ne dojite je težak. Treba razmotriti socijalne i finansijske implikacije upotrebe mleka za dojenčad. Nepravilna upotreba mleka za dojenčad ili neprikladna hrane ili način hranjenja može predstavljati opasnost po zdravlje. Ako koristite mleko za dojenčad, pažljivo sledite uputstva proizvođača za upotrebu – ako se ne pridržavate uputstava, beba može da se razboli.

Izaberite svoju zemlju