Izjava o pristupačnosti

Posvećeni smo tome da veb stranu Aptaclub učinimo dobrodošlim i korisnim izvorom informacija i podrške za sve koji je posete. Prateći Smernice za pristupačnost veb sadržaja (VCAG) 2.0 želimo da ponudimo korisničko prilagodjeno iskustvo za ljude svih sposobnosti.

Smernice imaju tri nivoa pristupačnosti (A, AA i AAA). Za cilj veb stranice Aptaclub izabrali smo srednji nivo, AA. Iako se neprekidno trudimo da ispunimo nivo AA pristupačnosti, možda postoje područja koja bi mogla da se pobljšaju. Voleli bismo da čujemo ako naidjete na bilo koji aspekt koji ne zadovoljava vaše potrebe – uz vašu pomoć možemo ponuditi pozitivno iskustvo za sve naše posetioce.

Da biste stupili u kontakt sa bilo kojim komentarima, razmišljanjima ili sugestijama o tome kako da Aptaclub učinite dostupnijim, kontaktirajte nas putem naše kontakt stranice.

Dojenje je najbolje za bebe

Prvo pročitajte ovo važno obaveštenje Klikom na dugme Nastavi moći ćete da vidite informacije o mleku za dojenčad Aptamil i drugim proizvodima. Ako odlučite da nastavite, prihvatate da Aptaclub pruža ove informacije na vaš lični zahtev u informativne svrhe. Molimo vas da se obratite zdravstvenom radniku kako biste doneli izbor na bazi informacija o hranjenju mlekom i odbijanju bebe od čvrste hrane. Dojenje je najbolje za bebe i pruža brojne prednosti. Važno je da, u pripremi za i tokom dojenja, jedete zdravu, uravnoteženu ishranu. Kombinovano dojenje i hranjenje bočicom u prvim nedeljama života mogu smanjiti zalihe vašeg majčinog mleka i preokret u odluci da ne dojite je težak. Treba razmotriti socijalne i finansijske implikacije upotrebe mleka za dojenčad. Nepravilna upotreba mleka za dojenčad ili neprikladna hrane ili način hranjenja može predstavljati opasnost po zdravlje. Ako koristite mleko za dojenčad, pažljivo sledite uputstva proizvođača za upotrebu – ako se ne pridržavate uputstava, beba može da se razboli.

Izaberite svoju zemlju