Ponosni što smo
B Corp

Nakon godina predanog rada i truda da obezbedi kvalitetne proizvode i pruži podršku roditeljima i deci, Nutricia Eksport BV stekla je još jedno priznanje za svoju posvećenost. Ponosni smo što sada i zvanično možemo da objavimo da smo B Corp sertifikovana kompanija.

Članovi Nutricia porodice su mnogi poznati brendovi koji su sa vama dugi niz godina, a neki od njih su Aptamil, Milumil i Bebelac.

Naš fokus je oduvek bio na vama i vašem detetu. Zato nikada do sada nismo posustali u želji da unapredimo svoje proizvode i obezbedimo što kvalitetniju ishranu za najmlađe. Nakon više od 50 godina naučnih istraživanja, uspešno smo kreirali optimalnu ishranu za vašu decu. B Corp priznanje predstavlja nam dodatni izvor motivacije za nastavak rasta i unapređivanja.


Za nas, biti kompanija koja poseduje B Corp sertifikat znači da pravimo korak napred u svojoj misiji.

Za vas, to znači da imate pouzdanog partnera, na svakom koraku u roditeljstvu, koji teži stvaranju boljeg sveta za buduće generacije.

Kako smo postali B Corp brend?

Godinama unazad nastojimo da doprinesemo boljem životu i zdravlju ljudi, proizvodeći kvalitetne prehrambene proizvode.

Kako bismo se približili ostvarenju naših ekoloških ciljeva, takođe smo preduzeli neophodne korake i stvorili pokret koji podstiče usvajanje zdravijih, održivijih navika kada je reč o ishrani.

Šta znači biti B Corp brend?

B Corp jedan je od najcenjenijih sertifikata koji se dodeljuje kompanijama koje teže da balansiraju između profita i poslovanja sa svrhom.
Za nas, biti B Corp kompanija znači biti deo zajednice koja stvara pozitivne i održive promene u svetu.
Za vas, to znači podržavanje zajednicu u kojoj će vaše dete odrastati.

workers

Zaposlenima

kreiranjem zdravijeg i inkluzivnijeg radnog okruženja.
environment

Životnoj sredini

smanjivanjem emisije CO2.
community

Zajednici

građenjem održivog blagostanja za sve.
governance

Upravljanju

transparentnošću i odgovornim poslovanjem.
customers

Potrošačima

doprinošenjem zdravlju ljudi kroz ishranu.

Manifest


Za nas, svaki dan je posvećen novim načinima unapređivanja naših proizvoda i našeg načina rada, uzimajući u obzir budućnost vaših mališana.

Svaki dan je posvećen pružanju adekvatne podrške za sve one na putu roditeljstva, kakav god put bio.

Svakog dana predano radimo da ono što radimo kao B Corp učinimo značajnim i za vas.

certified coorperation

B Lab je neprofitna mreža koja pruža sertifikate kompanijama koje transformišu globalnu ekonomiju. Kreirajući standarde, politike, alate i programe, B Lab pomera granice i menja obrasce ponašanja, kulturu i strukturu biznisa.

B Lab veruje da je drugačija vrsta poslovanja, ne samo moguća, već i neophodna, a kompanije su te koje nas vode na tom putu. KLIKNITE OVDE da saznate više o B Lab-u i tome kako baš vi možete da postanete deo ove promene.

Dojenje je najbolje za bebe

Prvo pročitajte ovo važno obaveštenje Klikom na dugme Nastavi moći ćete da vidite informacije o mleku za dojenčad Aptamil i drugim proizvodima. Ako odlučite da nastavite, prihvatate da Aptaclub pruža ove informacije na vaš lični zahtev u informativne svrhe. Molimo vas da se obratite zdravstvenom radniku kako biste doneli izbor na bazi informacija o hranjenju mlekom i odbijanju bebe od čvrste hrane. Dojenje je najbolje za bebe i pruža brojne prednosti. Važno je da, u pripremi za i tokom dojenja, jedete zdravu, uravnoteženu ishranu. Kombinovano dojenje i hranjenje bočicom u prvim nedeljama života mogu smanjiti zalihe vašeg majčinog mleka i preokret u odluci da ne dojite je težak. Treba razmotriti socijalne i finansijske implikacije upotrebe mleka za dojenčad. Nepravilna upotreba mleka za dojenčad ili neprikladna hrane ili način hranjenja može predstavljati opasnost po zdravlje. Ako koristite mleko za dojenčad, pažljivo sledite uputstva proizvođača za upotrebu – ako se ne pridržavate uputstava, beba može da se razboli.

Izaberite svoju zemlju